Vágólapra másolva!
Az Újpest vendégeként szombaton elszenvedett 4-0-s vereség után felajánlotta lemondását a labdarúgó OTP Bank Ligában negyedik helyen álló Kisvárda Master Good szakmai stábja, de ezt Révész Attila sportigazgató nem fogadta el.

A szabolcsi klub honlapján olvasható hétfői beszámoló szerint a sportigazgató úgy vélte, a lemondásnak "nem most van az ideje, meg kell vizsgálni a szituációt, és egyet-kettőt aludva a történtekre, számba vesszük a lehetőségeinket". Révész Attila azt mondta, "sok emberrel" és a vezetőséggel is egyeztetett, majd jelezte az edzőknek, hogy nem fogadja el a lemondásukat.

Talán túlontúl is humánus és nagyon rendes, jó emberekről van szó, és ez számukra is jó tanulópénz lesz, hogy siker esetén kell a legkeményebb kézzel bánni a csapattal" - jelentette ki Révész Attila.

Nem fogadta el a kisvárdai szakmai stáb lemondását Révész Attila sportigazgató Forrás:kisvardafc/Moricz Csaba

A szakember szerint vitathatatlan, hogy a játékosaik nem nyújtanak olyan teljesítményt, mint korábban, de kiemelte, hogy nem a futballisták képessége romlott egyik napról a másikra.

"A jó szereplés, a válogatott meghívók hatására egyesek az arroganciától és a nagyképűségtől már nem láttak az orruknál tovább, sutba dobva minden fegyelmezettséget.

Az nem baj, ha tiszteljük a játékost, de félni nem kell tőlük, ha ennek a folyamatnak látható jelei vannak, akkor annak elejét kell venni, akár úgy is, hogy büntetünk olyan időszakban is, amikor még nincs baj az eredményességgel" - jelentette ki.

Révész Attila hozzátette, úgy érzi, a jelenlegi stáb úrrá tud lenni a helyzeten, mert nem szakmai hibákat követett el, hanem egy olyan szituációval kell szembenéznie, amilyennel korábban még nem találkozott.

- mondta a sportigazgató, hozzátéve, hogy betegségek és sérülések miatt egyébként is "foghíjas" a keret, de az Újpest elleni meccsen kiállított két játékos nélkül egyelőre kérdéses, hogy milyen összetételben tudnak majd pályára lépni a következő fordulóban.

A Kisvárda a legutóbbi három élvonalbeli meccsét kivétel nélkül elveszítette, s kilenc kör után 14 ponttal áll a negyedik helyen. A szabolcsiak szombaton az újoncként még nyeretlen, s utolsó előtti helyen álló Vasast fogadják.