C. Ronaldót a luxusautói buktatták le: nemet mondhat a szaúdi euró-százmilliókra - kép

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL HEADSHOT WORLD CUP
Portugal's forward #07 Cristiano Ronaldo celebrates scoring his team's second goal from a penalty shot during the Qatar 2022 World Cup Group H football match between Portugal and Ghana at Stadium 974 in Doha on November 24, 2022. (Photo by PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP)
Vágólapra másolva!
Könnyen lehet, hogy Cristiano Ronaldo a katari labdarúgó-világbajnokság után hivatalosan is bejelenti, amit egyelőre csak Lisszabonban sejtenek.

Szinte megállt az élet Lisszabon utcáin, amikor Cristiano Ronaldo autóit egy teherautó a portugál fővárosba szállította - írja a The Sun. A brit lap szerint

a portugál sztár Cadillac Escalade-jét és Bentley Flying Spurját a Cheshire állambeli Alderley Edge-ben bérelt villájából Lisszabonba vitték. Egy szemtanú szerint megpróbálták eltitkolni, hogy Ronaldo autóiról van szó, de nem sikerült, azóta az egész főváros róla beszél.

Cristiano Ronaldo hamarosan a Sporting játékosa lehet Forrás: AFP/Patricia De Melo Moreira

"A szállító sofőr megpróbálta a lehető legkevesebb felhajtással kirakodni őket, de a

Talán otthon akarja tárolni őket addig, amíg kitalálja, hol folytatja a karrierjét" - írja a Bors.

A Manchester United a vb előtt, közös megegyezéssel, szerződést bontott Ronaldóval, akinek jelenleg nincs csapata.

A focista édesanyja, Dolores korábban azt mondta, fiának egyszer még vissza kell térnie egykori lisszaboni csapatához, a Sportinghoz.

A Marca nemrég arról írt, hogy

a szaúdi Al Nassr együtteséhez igazolhat Ronaldo, két és fél évre írhat alá, évenként 200 millió eurós gigantikus fizetéssel.

Könnyen lehet, hogy a költözés már azt sejteti, Ronaldo megegyezett a Sportinggal, és szűlőhazájában folytatja a karrierjét.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!