Vágólapra másolva!
Különleges és ingyenes programokkal várja szurkolóit az FTC advent harmadik vasárnapján, 2022. december 11-én 10.00-17.00 között a Groupama Arénához. Ott lesznek az Európa Ligában remeklő labdarúgók, a Nagy Fradi lemez sztárjai, valamint Igor, a Fradi Sas, a gyerekek kedvence a kabala Fradi-sas, a Fradi Mikulás és ismét kiáll a parkolóba a hatalmas Fradi Kamion.

Az ingyenes rendezvény keretében 10 órakor kezdődik, majd 11 és 12 óra között a Nagy Fradi lemez előadói várják a drukkereket: érkezik Lotfi Begi, DR BRS, Hevesi Tamás és Kozsó. Valamivel később, 13 órától indul a közönségtalálkozó a klub elnökével és a labdarúgó csapat sztárjaival! A rendezvény ideje alatt ingyenes látogatható a Fradi Múzeum, és térítésmentesek az óránként induló stadion túrák. Folyamatosak a gyerekprogramok, amelyeket a Fradi Mikulás ajándékokkal színez - számolt be a Fradi a közleményében.

Jön a Fradi Ünnep Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az FTC elnöke, Kubatov Gábor dedikálja könyvét, az Új korszak - Az első tíz év című kiadványt. Szintén 13 órától két etapban (13.00-14.30 között, és 14.30-tól 16.00-ig) lesz alkalom találkozni az FTC UEL-csoportgyőztes futballistáival. A tervek szerint 13.00 és 14.30 között olyan játékosok érkeznek, mint a magyar válogatott Dibusz Dénes és Vécsei Bálint, de ekkor várja a szurkolókat Sigér Dávid, Muhamed Besic, Adama Traoré is. A 14.30-kor kezdődő szakaszban az ugyancsak magyar válogatott Botka Endrével, valamint Pászka Lóránddal is találkozhatnak, de ott lesz Kristoffer Zachariassen is Bogdán Ádám, Tokmac, Wingo társaságában. A labdarúgók aláírásokat osztanak és közös fotókat is lehet készíteni velük.

Mindezek mellett a szervezők több különböző aktivitással várják a drukkereket, kicsiket és nagyokat egyaránt! Az FTC labdarúgóinak otthonául szolgáló Groupama Aréna főépületének parkolóójában állomásozik majd a Fradi Kamion, de a Fradi Ünnep alkalmával 10.00-tól 17.00-ig mindenki előtt nyitva lesz a Fradi Múzeum is. Óránként ingyenes stadiontúra indul! A Groupama Aréna főbejáratának földszinti előterében a legkisebbek számára ott lesz a Fradista leszek! gyereksarok, ahol jelen lesz a kabala Fradi-sas és a Fradi Mikulás, az FTC élő jelképe, Igor, a Fradi Sas is részt vesz a Fradi Ünnepen, vele 10-12 óra között lehet találkozni a Groupama Aréna felszíni parkolójában.

A Fradi Ünnep elmaradhatatlan eleme a hatalmas karácsonyfa, amelyre a szurkolók is bátran vihetnek díszeket.

Töltse le az Origo Sport applikációt és kövesse élőben a labdarúgó-világbajnokság eredményeit!