Meghalt egy fociszurkoló a lelátón

Hartlepool United v Yeovil Town - Vanarama National League Conference National Soccer Saturday 27th February 2021 Hartlepool United vs Barnet Vanarama National League Horizontal FOOTBALL
A general view of a Vnarama National League match ball during the Vanarama National League match between Hartlepool United and Barnet at Victoria Park, Hartlepool on Saturday 27th February 2021. (Credit: Mark Fletcher | MI News) (Photo by MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Félbeszakadt az angol ötödosztályú Bromley és Yeovil Town összecsapása szombat délután, miután egy szurkoló meghalt a lelátón.

A BBC információi szerint a mérkőzés hatodik percében egy ember rosszul lett és összeesett a lelátón, emiatt a játékvezető úgy döntött, hogy 11. perc elteltével félbeszakítja a találkozót. A szurkolót a helyszínen megpróbálták újraéleszteni, de sajnálatos módon már nem sikerült megmenteni az életét.

A Bromley közleményéből kiderült, hogy mindkét csapat orvosi stábja megpróbált segíteni a szurkolón, mielőtt a mentősök a helyszínre érkeztek volna.

Kövesse velünk a 2022-es labdarúgó-világbajnokság híreit az Origo labdarúgó vb-oldalán!