A zalaegerszegi edző szerint szabálytalan gólt szerzett a Ferencváros

TSV 1860 Munich vs SV Darmstadt 98 coach facial_expression Ricardo Moniz SQUARE FORMAT
TSV 1860 Munich's coach Ricardo Moniz captured prior to the Bundesliga soccer match between TSV 1860 Munich and SV Darmstadt 98 in Munich, Germany, 31 August 2014. Photo: Andreas Gebert/dpa (ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.)
Vágólapra másolva!
Dühösen nyilatkozott az M4 Sportnak a ZTE edzője, a holland Ricardo Moniz, aki szerint szabálytalan gólt szerzett csapata ellen a Ferencváros.

A ZTE trénere szerint a brazil Marquinhos kétszer ért bele a labdába, amikor az első félidőben estében lőtte a kapuba a megítélt büntetőt, amit vizsgált is a videobíró, de végül nem vonta vissza a találatot.

„A döntő pillanatokban mindig történt valami, ami hihetetlen. Kint volt a labda, a büntető két érintéssel, ez pedig irritáló. Nagyon büszke vagyok a játékosokra, mert többet érdemeltünk volna. Ezek a pillanatok határozzák meg, hogy egy átlagcsapat maradunk vagy magasabb szintre lépünk. Semmivel sem volt jobb a Ferencváros" – mondta a 2-1-re elveszített meccs után a korábban a Fradinál is dolgozó edző.