Már januárban összecsaphat egymással Lionel Messi és Cristiano Ronaldo

fbl TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL BUST
Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (R) looks at Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between FC Barcelona and Real Madrid CF at the Camp Nou stadium in Barcelona on May 6, 2018. (Photo by Josep LAGO / AFP)
Vágólapra másolva!
Szaúd-arábiai sajtóértesülések szerint január 19-én megmérkőzik egymással a Paris Saint-Germain és az al-Nasszr csapata.

A két együttes 2022 januárjában játszott volna eredetileg egymás ellen, ám a koronavírus-járvány meghiúsította az összecsapást.

Az információk szerint azonban idén pótolják az elmaradt találkozót, miután

január 19-én Lionel Messi csapata, a PSG Szaúd-Arábiába utazik, ahol Cristiano Ronaldo új klubja, az al-Nasszr és az al-Hilal játékosaiból alkotott vegyes csapat lesz az ellenfele a franciáknak.

A két klasszis eddig 36 alkalommal játszott egymás ellen, legtöbbször Barcelona-Real Madrid meccs során.

16 Messi-siker mellett 9 döntetlent és 11 Ronaldo-sikert hoztak az elmúlt 15 év mérkőzései, amelyeken az argentin 22, a portugál 21 gólig jutott.

A legutóbbi összecsapásukat 2020-ban játszották, amikor a Bajnokok Ligájában a Juventus 3-0-ra győzött a Barcelona otthonában – többek között Ronaldo két tizenegyesgóljával.