Vágólapra másolva!
A trollok által felkapott Bajner Bálint a dortmundi és a dél-afrikai karrierjéről, valamint a jövőjéről is beszélt a Spoxnak.

A 32 éves játékos 2012-ben igazolt a német Borussia Dortmundhoz, ahol a két szezonja alatt 1 meccs, azon belül 19 perc jutott neki a Bajnokok Ligája-döntőig jutó első csapatban. Akkor vált igazán ismertté Magyarországon, amikor még a német tartalékcsapat tagjaként magáról önfényezve, a magyar válogatottról pedig lekicsinylően beszélt egy interjúban. Bajner egy friss nyilatkozatában elmondta, hogy szerinte azért nem tudott kiteljesedni, mert pechjére akkoriban világklasszisok szerepeltek a csapatban.

„Minden idők talán legjobb Dortmundjában játszottam, ezt azonban akkor még nem tudtam.

Később az angol Ipswich Town játékosaként is volt egy olyan nyilatkozata, miszerint azért cserélték már le az egyik meccs első félidejének vége előtt, mert az edzője szerette volna, ha megtapsolják őt a nézők.

Bajner Bálint a Notts County csapatában is megfordult Forrás: Ritchie Sumpter @ Jms Photograph

Bajner utoljára a jelenleg NB II-es Pécs játékosa volt, ahonnan 2021 nyarán távozott, azóta nincsen csapata. Tavaly novemberben az a hír járta, hogy a dél-afrikai Kaizer Chiefs próbajátékra hívta őt, de decemberben már haza is utazott Magyarországra. Az utánpótlás-válogatott játékos ezt a történetet azonban egy friss interjúban cáfolta.
„Ezt az egész történetet a média fújta fel.

Előtte, novemberben viszont a SuperSport United valóban meghívott, ám a repülés előtt rohamom volt, alig kaptam levegőt, így a sürgősségi osztályra kerültem.

Bajner elárulta, lehetséges, hogy már nem is láthatjuk többé profi csapatnál.
„A motivációmmal és a hozzáállásommal nincs gond,

és a családi vállalkozásban folytatom Dél-Afrikában. Ez ellentmondásosnak hangozhat, de döntenem kell, hogy maximálisan tudjak koncentrálni valamelyikre."