Ököllel ütötte ellenfelét a focista, mégis a csapattársa kapott piros lapot - videó

Bolton Wanderers v Salford City - EFL Championship Soccer Tuesday 9th August 2022 Bolton Wanderers vs Salford City Carabao Cup Horizontal FOOTBALL LEAGUE CUP
Elias Kachunga (24) of Bolton Wanderers celebrates scoring a goal to make it 1-1 during the Carabao Cup match between Bolton Wanderers and Salford City at the University of Bolton Stadium, Bolton on Tuesday 9th August 2022. (Photo by Mike Morese/MI News/NurPhoto) (Photo by MI News / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol harmadosztályban rendezett Bolton Wanderers-Forest Green meccsen a játékvezető rossz játékost állított ki a kedd esti meccsen.

A hazai csapatban szereplő Dion Charles kapott piros lapot a meccs 28. percében, miközben csapattársa, Elias Kachunga vitt be egy gyomrost a Forest Green védőjének, Brandon Coopernek.

Kachunga gyomrosa, ami után a csapattársát állították ki:

Az esetet nem látta a játékvezető, így a partjelző próbált neki segíteni, de a jelek szerint nem sok sikerrel, ugyanis rossz embert küldtek le a pályáról.

A Bolton végül így is megnyerte a meccset 1-0-ra, a csapat menedzsere pedig a lefújás után elmondta, Kachunga elnézést kért a többiektől a sportszerűtlen viselkedése miatt.