Ronaldo miatt kellett mennie, most a Ronaldo helyére igazolt csatárt fogja pótolni

2022-es labdarúgó-világbajnokság, 2022-es katari FIFA-világbajnokság, Katar, labdarúgás, futball, foci-vb, focivb2022, Kamerun-Brazília, G csoportkör, Lusail Stadion, 2022. 12. 02., Kamerun, Brazília
LUSAIL CITY, QATAR - DECEMBER 02: Vincent Aboubakar of Cameroon celebrates after scoring a goal to make it 1-0 during the FIFA World Cup Qatar 2022 Group G match between Cameroon and Brazil at Lusail Stadium on December 2, 2022 in Lusail City, Qatar. (Photo by James Williamson - AMA/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Az al Naszr csapata elküldte a csapattól a kameruni Vincent Aboubakart, hogy legyen hely a csapatban egy másik külfödi, egészen pontosan Cristiano Ronaldo számára. A világbajnokságon a szerbek elleni csoportmeccsen gyönyörű átemelős gólt szerzett csatár most éppen Ronaldo miatt talált magának új csapatot.

A Manchester Unitednek Ronaldo kirúgása után új csatárra volt szüksége, Erik ten Hag pedig Törökországból pótolta a portugált, ugyanis Wout Weghorstot vitte a csapathoz, a szezon végéig kölcsönbe.

Vincent Aboubakar a brazilok ellen is gólt szerzett a vb-n Forrás: Getty Images/2022 AMA Sports Photo Agency/James Williamson - Ama

Weghorst a Burnley játékosa, a Besiktasban is kölcsönben szerepelt, ahogy most Manchesterben is. A törökök a holland csatár helyére igazolják most le Aboubakart, akivel 2025 nyaráig kötnek szerződést.

Aboubakar egyébként már kétszer volt a törökök játékosa, 2016-ban és 2020-ban is focizott már ott egy-egy szezont a 30 éves focista.