Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk, a svájci labdarúgó-bajnokságban szereplő Basel csapata közös megegyezéssel szerződést bontott Szalai Ádámmal. Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a 35 éves támadó befejezi pályafutását, azonban az Instagram-posztja arról árulkodik, hogy ez a döntés odébb van még.

Szalai Ádám tavaly februárban a Mainztól érkezett a Baselhez, amelyben 24 meccsen hat gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

A 86-szoros magyar válogatott támadónak október közepén megtiltották, hogy részt vegyen a csapat edzésein, ez után a bázeli polgári bíróság november közepén úgy döntött, hogy Szalai a továbbiakban is edzhet a csapattal.

Nemrég olyan hírek is felröppentek, hogy a 35 éves edzőként dolgozhat a bázeli csapatnál, hiszen korábban is tervezte, hogy játékospályafutása után edzőként folytatja, és már a Magyar Labdarúgó-szövetség által indított képzésre is beiratkozott.

Úy tűnik, Szalai Ádám nem akar még visszavonulni Fotó: Csudai Sándor - Origo

Azonban Szalai a szerződésbontása után üzent az Instagramon, és nem úgy tűnik, mint aki vissza akarna vonulni.

„Megyünk tovább előre"

- írta Szalai az Instagramon, aki a januári átigazolási időszakban szabadon igazolható focistaként tárgyalhat a kérőivel.