Vágólapra másolva!
Idei második bajnokiját sem tudta megnyerni a Puskás Akadémia, amely ezúttal az utolsó helyezett Vasas ellen játszott 1-1-es döntetlent hazai pályán, pénteken. A felcsútiak edzője érthetően nagyon csalódott volt, a mérkőzés után pedig ennek hangot is adott, ráadásul név szerint is megnevezte egyik játékosát, akitől sokkal többet várt.

Hornyák Zsolt éles kritikát fogalmazott meg a lefújás után a csereként beküldött Lamin Colley játékával kapcsolatban.

Ha egy játékos Golla mezében akar bemenni a cserénél, nem a sajátjában, akkor ez mindjárt elárul valamit. Valaki szórakozik, valaki profin áll hozzá a labdarúgáshoz, jobban oda kell figyelnie neki, nagyobb küzdőszellemet kell beletennie, nagyobb erőbedobást vártam tőle" – fogalmazott Hornyák Zsolt az M4 Sport kamerája előtt.

Lamin Colley tavaly nyáron érkezett a Puskás Akadémia csapatába a szlovén Kopertől. A Transfermarkt adatbázisa szerint 600 ezer euró volt a vételára, ezzel a gambiai támadó a felcsútiak történetének egyik legdrágább igazolása, holtversenyben az ötödik helyen áll a sorban a télen szerződtetett, egyszeres svéd válogatott Jonathan Levivel. Colley eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, hiszen kilenc NB I-es meccsen nem szerzett gólt, s a kezdőbe sem tudta beverekedni magát, összesen 328 percet játszott.