Vágólapra másolva!
A magyar élvonabeli labdarúgó-bajnokságban (OTP bank Liga) szereplő Ferencváros szombaton a B3 szektort lezárja, ide érvényes jeggyel vagy bérlettel a B1 vagy B2 szektorból lehet szurkolni. Viszont a címvédő nem hagyja annyiban az MLSZ büntetését, bírósági úton folytatja az ügyet és kiáll az igaza mellett.

A bajnoki címvédő, EL-nyolcaddöntős Ferencváros az OTP Bank Liga 20. fordulójában a Kecskemétet fogadja a Groupama Arénában február 18-án, szombaton 17.00 órától. Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága helybenhagyta a Fegyelmi Bizottság első fokú határozatát, ennek értelmében

a Kecskemét elleni hazai bajnoki mérkőzésen az FTC köteles lezárni a B3-as szektort. Azonban itt még nincs vége az ügynek.

Bíróságra megy a Fradi az MLSZ büntetése miatt Forrás: AFP/Attila Kisbenedek

"Az FTC végrehajtja az MLSZ által előírtakat, azonban nem hagyja annyiban és bírósági úton folytatja az ügyet és kiáll az igaza mellett"

- írta a Fradi a közleményében.

A Kecskemét elleni bajnoki mérkőzésen a B3-as szektorba szóló jeggyel, vagy bérlettel rendelkező szurkolók ezúttal a B1, vagy B2 szektorban drukkolhatnak Dibusz Déneséknek.