Huszti elismerte, hatalmas a baj Fehérváron: "Ki kell mondanunk, hogy a kiesés ellen küzdünk"

HUSZTI Szabolcs DVSC Debrecen
Debrecen, 2021. augusztus 21. Huszti Szabolcs, a Debrecen edzője az OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Debreceni VSC – ZTE FC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2021. augusztus 21-én. A Zalaegerszeg 2-1-re győzött. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg hazai pályán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a bennmaradásért küzdő MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 21. fordulójának első szombati mérkőzésén. A kék-fehérek hat nyeretlen bajnoki találkozó után gyűjtötték be ismét a három pontot, ráadásul az egyenlítő találatuk 461 perc után az első góljuk volt. A Fehérvár viszont immár öt kör óta nyeretlen az élvonalban. Huszti Szabolcs el is ismerte, a csapata a kiesés ellen küzd.

Huszi Szabolcs szerint jól kezdték a mérkőzést, megszerezték a vezetést, és utána is volt egy-két lehetőségük, amikből többet kellett volna kihoznunk.

"Sajnos utána megismétlődött, ami az elmúlt meccseken is, tudom, hogy lent van a játékosok önbizalma, de pont ilyenkor a vezetés tudatában, ugyanúgy ahogy a Puskás Akadémia ellen is múlt héten, kell jobban átérezni, hogy

a kiesés ellen küzdünk, és sajnos nem érzem teljesen, hogy a játékosok ezt átérzik"

- mondta Huszti a Vidi honlapjának.

Nagy bajban van a MOL Fehérvár Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

"Hiányoznak a karakterek a pályán, akik ezt meg tudnák fogni, vannak sértődések azok részéről, akik nem játszanak, de minden edzőnek, így nekem is az a célom, hogy a legjobb csapatot küldjem fel a pályára.

Ki kell mondanunk kifelé is, hogy a kiesés ellen küzdünk és nehéz helyzetben vagyunk, de most ebből a helyzetből kell elérnünk azt, hogy elkerüljük a kiesést"

- tette hozzá a Fehérvár edzője.