Vágólapra másolva!
A Retro Rádió kedd reggeli showműsorában Horti Gábor volt Bochkor Gáborék meghívott vendége. A népszerű sportriporter Dárdai Pál és Dárdai Márton jövőjéről és az idei Super Bowl-ról is elmondta a véleményét.

Az előző hétvégén a Bundesligában a Hertha 4-1-re győzött a Mönchengladbach ellen. A meccsen a berlini csapat és a magyar válogatott korábbi edzőjének, Dárdai Pálnak a fia, Márton óriási bombagólt lőtt, amellyel vezetést szerzett csapatának. A Retro Rádió kedd reggeli showműsorában a népszerű sportriporter és sportújságíró, Horti Gábor volt Bochkor Gáborék vendége, akivel a fantasztikus gól kapcsán Dárdai Pál és Márton jövőjéről is beszélgettek.

emlékezett vissza Dárdai első Bundesliga-góljára Horti.

"2025 végéig szól a szerződése és most végre használják a srácot.

tette hozzá Horti a 21 éves focista kapcsán, akit édesapja menesztése után mellőztek, de most bebizonyíthatja, hogy ez hiba volt és egyértelműen helye van ebben a csapatban.

Dárdai Márton bombagóllal bizonyította tehetségét a Herthában Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Soeren Stache

Dárdai Pál esetleges visszatéréséről folyamatosan mennek a találgatások, erről a helyzetről így vélekedett Horti Gábor:

A 4-1-es győzelem kapcsán sem merül fel most az edzőváltás a Herthánál, most jól áll a helyzet" - mondta a sportriporter.

Az Amerikában és már hazánkban is egyre népszerűbb Super Bowl is szóba került a műsorban, amelynek félidejében ezúttal Rihanna adott nagyszabású koncertet.

Amikor szemből mutatták, azt figyeltem, hogy maradt rajta egy kis súlyfelesleg az előző babából, aztán kiderült, hogy újra gyereket vár" - osztotta meg élményeit a félidei műsorról Horti.

Rihanna nagyszabású koncertet adott a Super Bowl félidejében Forrás: AFP/Timothy A. Clary

"A meccs kapcsán feltűnő volt, hogy a játékosok rengetegszer estek el, a félidőben vagy 100 ember dolgozott a gyepszőnyegen, de ez semmit sem ért.

Az anyuka úgy oldotta meg a szurkolást, hogy az egyik lábára egy Kansas City Chiefs-es, a másikra pedig egy Philadelphia Ealges-ös cipőt húzott fel, és egy olyan pulcsit adtak rá, aminek egyik fele az egyik, másik fele pedig a másik csapat logóját ábrázolta" - mondta a Kansas győzelmével zárult NFL-döntőről Horti.