A dühös szurkoló ököllel ütötte a holland válogatott focistát - videó

fbl Horizontal
A players looks at the fireworks during the Dutch Eredivisie football match between FC Groningen and Ajax Amsterdam at the Euroborg stadium in Groningen, northern Netherlands, on April 2, 2022. (Photo by Olaf Kraak / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
A holland labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Groningen hazai pályán 2-0-ra kikapott a Heerenveen csapatától, ezzel pedig sorozatban harmadik meccsét veszítette el az Eredivisie-ben, a szurkolók pedig hatalmas botrányt csináltak a találkozó hajrájában.

A Groningen 2023-as naptári évben 13 meccsből csak egyet tudott megnyerni, a tabellán pedig lecsúszott a 17. kieső helyre.

A találkozó hajrájában a Groningen-szurkolók megelégelték csapatuk botrányos teljesítményét, és úgy döntöttek, bemennek a pályára keménykedni. Szerencsére a biztonsági örök hamar közbe léptek, és a csapat néhány játékosa is csitítani tudta a szurkolókat.

Köztük volt a 22-szeres holland válogatott balhátvéd, Jetro Willems is, aki félelmet nem ismerve állt az őrjöngő szurkolók elé, akik közül az egyik ököllel egy hatalmasat rá is sózott a holland focista fejére.

Szerencsére a magáról megfeledkezett szurkolót a társai visszafogták, Willems pedig sérülés nélkül megúszta az esetet, amit viszonylag elég lazán is kezelt.

– idézi a DutchNews.nl a 22-szeres holland válogatott focistát.

A klub ügyvezető igazgatója, Woute Gudde elítélte a szurkolók viselkedését, és azt mondta, hogy az ütést egy "agyatlan idióta" vitte be, akit azóta már le is tartóztattak.