Pelé a végrendeletében egy eltitkolt lányról is írt

Horizontal FOOTBALL HEADSHOT SOCCER BALL
(FILES) In this file photo taken on December 08, 2005, Brazilian football legend Pele kisses a ball, during a presentation in Leipzig on the eve of the final draw of the Fifa football World Cup 2006. - The hospital treating Brazilian football great Pele announced on December 21, 2022, a "progression" in his cancer, as well as kidney and heart "dysfunctions." Pele, 82, is being treated in the general ward but "requires greater care related to renal and cardiac dysfunctions," said the Albert Einstein Hospital in Sao Paulo. (Photo by Franck FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A decemberben meghalt háromszoros világbajnok brazil labdarúgó özvegyének ügyvédje elárulta, miként osztották szét a legendás focista örökségét.

Pelének élete során 3 felesége volt, és eddig azt lehetett tudni, hogy összesen 7 gyermek apja volt. Harmadik házasságát 2016-ban kötötte Marcia Cibele Aokival, akinek az ügyvédje, Luiz Kignel nyilvánosságra hozta, miként lett szétosztva a brazil legenda vagyona.

beleértve azt a házat is, ahol Guarujában, egy Sao Pauló-i tengerparti üdülőhelyen éltek" – nyilatkozta Kignel.

Elképzelhető, hogy Pelének nem 7, hanem 8 gyermeke volt Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/picture alliance / SvenSimon/Sven Simon

Az ügyvéd hozzátette: a háromszoros világbajnok végrendelete megemlíti annak lehetőségét, hogy Pelének volt egy el nem ismert lánya, akit a másik hét gyermekéhez hasonlóan megillet a hagyaték fennmaradó 70%-ának egy része.

– magyarázta Kignel, aki szerint a kérdéses lány szintén brazil állampolgár, aki korábban jogi lépéseket tett az apasági vizsgálat érdekében.

Pelé hét, ismert gyermekeinek valamelyike, és a kérdéses személy tehát DNS-tesztnek lesz alávetve, és ha bebizonyosodik az egyezés, akkor a vagyon maradék 70%-t nyolc felé osztják szét.

A futballvilág egyetlen háromszoros világbajnoka hosszú betegség után, december 29-én halt meg rákban, São Paulóban.

Forrás