Betörtek a Liverpool sztárfocistájához

fbl Horizontal
Liverpool's Egyptian striker Mohamed Salah (3R) celebrates scoring his team's sixth goal during the UEFA Champions League Group A football match between Glasgow Rangers and Liverpool at the Ibrox Stadium, in Glasgow, on October 12, 2022. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
Az unokaöccse figyelt fel rá, hogy betörtek Mohamed Szalah kairói villájába – írta az egyiptomi al-Ahram.

A hírek szerint a betörést Szalah unokaöccse azután jelentette be, hogy a villa előtt elhaladva észrevett egy nyitott ablakot. Miután bement, a házban óriási rendetlenséggel szembesült, tárgyak hevertek szanaszét a földön.

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit loptak el Egyiptom egyik leghíresebb sportolójától, de az helyi média "elektromos eszközökről" tesz említést.

A Liverpool sztárja betörés áldozata lett Forrás: AFP/Paul Ellis

A rendőrség a napokban a biztonsági kamerák felvételei alapján próbálja azonosítani a tettest, a hely biztosításáért felelős biztonsági személyzetet pedig már el is kezdte kihallgatni.

Az eddig országszerte közkedveltnek gondolt Szalah nem az első sztársportoló (még idén sem), akinek a házába betörtek, az összegyűjtött neveket és a bűncselekmény elkövetésének módját a korábbi összeállításunkban olvashatják el.