Vágólapra másolva!
A Nemzeti Sport információja szerint a labdarúgó OTP Bank Ligában a 10. helyen álló Újpest FC szerdán kora délután menesztette eddigi vezetőedzőjét, a szerb Milos Kruscsicsot, a helyét pedig minden bizonnyal a csapat korábbi edzője, Nebojsa Vignjevics veszi át.

A lila-fehérek az előző fordulóban megsemmisítő, 5-1-es vereséget szenvedtek Felcsúton, a találkozó végén a szurkolók pedig már a szerb vezetőedző távozását követelték.

Milos Kruscsics 2022 januárjában lett az Újpest edzője Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Nemzeti Sport információja szerint az Újpest FC szerda délután megköszönte Milos Kruscsics eddigi munkáját, utódja pedig honfitársa, Nebojsa Vignjevics lehet, aki a közelmúltban járt is Újpesten, a csapat egyik hazai meccsét tekintette meg a Megyeri úton.

A Nemzeti Sport a szakemberhez közeli, megbízható források alapján úgy értesült, hogy hamarosan kinevezhetik az Újpest FC vezetőedzőjének Vignjevicset, és a csütörtöki edzést már ő tartja a csapatnak.

Vignjevicset 2013 őszén nevezték ki először az Újpest vezetőedzőjének, a lila-fehérek kispadján 258 meccsen ült, kétszer nyert Magyar Kupát, egyszer Szuperkupát, valamint egy bronzérmet is szerzett a gárdával.

Nebojsa Vignjevics kétszer nyert Magyar Kupát az Újpesttel Fotó: Polyák Attila - Origo

2020 nyarán távozott Újpestről, ez után a lett Liepeját irányította, 23 mérkőzésen, majd 2022 februárja és júniusa között a Budapest Honvéd edzője volt. A szerb szakember tavaly nyáron az Egyesült Arab Emírségekben szereplő al-Dhafra edzője lett, de idén januárban távozott a csapattól miután 16 meccsből csak kettőt tudott megnyerni.