Eldőlt Sallai Rolandék edzőjének a sorsa

SC Freiburg - Eintracht Frankfurt Sports soccer --- SBU Bundesliga Horizontal
21 November 2021, Baden-Wuerttemberg, Freiburg Im Breisgau: Football: Bundesliga, SC Freiburg - Eintracht Frankfurt, Matchday 12, at Europa-Park Stadion. Freiburg's Roland Sallai and Freiburg's coach Christian Streich. IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. Photo: Philipp Von Ditfurth/dpa (Photo by Philipp Von Ditfurth / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghosszabbította szerződését Christian Streich, a Sallai Rolandot is a soraiban tudó Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője.

Az együttes honlapján arról nem számoltak be, az 57 éves szakember mennyi időre írt alá, de az elmúlt években mindig egy esztendővel toldotta meg kontraktusát.

Christian Streich marad a Freiburg edzője Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Philipp Von Ditfurth

A trénernek a mostani a 12. idénye a freiburgi kispadon, ezzel jelenleg ő a legrégebb óta dolgozó vezetőedző a Bundesligában. Streich 2011-ben vette át az irányítást a klubnál, amelyet azóta 430 mérkőzésen vezetett.

A Freiburg csütörtökön 1-0-s hátrányban fogadja a Juventust az Európa-liga nyolcaddöntőjének visszavágóján, a német élvonalban pedig a Bajnokok Ligája szereplésért küzd: a csapat most az ötödik, de ugyanannyi pontja van, mint a harmadik, három magyar válogatott játékost is foglalkoztató Leipzignek.