Hivatalos: kirúgta Milos Kruscsicsot az Újpest, visszatért a korábbi sikeredző

Budapest, 2020. május 27. Az újpesti Heris Jonathan Steve (j) és Nebojsa Vignjevic vezetőedző a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Újpest FC-Ferencvárosi TC zártkapus mérkőzésen a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2020. május 27-én. A koronavírus-járvány miatt nézők, szurkolók részvétele nélkül játszották a mérkőzést. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Nebojsa Vignjevics váltja Milos Kruscsicsot a labdarúgó OTP Bank Ligában tizedik helyen álló Újpest FC vezetőedzői posztján - adta hírül az Újpest a hivatalos honlapján.

"Az Újpest FC a csütörtöki napon közös megegyezéssel

hivatalosan is szerződést bontott Milos Kruscics vezetőedzővel. A csapat irányítását a lila-fehér szurkolók által is jól ismert Nebojsa Vignjevics veszi át"

- írt a a közelményében a lila-fehér klub.

Nebojsa Vignjevics visszatért Újpestre Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

Az 54 éves szerb edző 2013 októbere és 2020 júniusa között irányította az Újpestet ez idő alatt 258 mérkőzésen ült a kispadon, 107 győzelem mellett, 75 döntetlent és 76 vereséget tudott felmutatni.

Vignjevics közel hétéves újpesti karrierje alatt kétszer is Magyar Kupa-győzelemig vezette a csapatot (2014, 2018), 2014-ben magyar Szuperkupát, 2018-ban bajnoki bronzérmet is szerzett.