Ancelotti megszólalt a Real Madrid bukott sztárjáról

Horizontal
Real Madrid's Italian coach Carlo Ancelotti (L) congratulates Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard at the end the UEFA Champions League Group F football match between Celtic and Real Madrid, at the Celtic Park stadium, in Glasgow, on September 6, 2022. - Real Madrid won 3 - 0 against Celtic. (Photo by ANDY BUCHANAN / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid vezetőedzője, Carlo Ancelotti elárulta, hogy alig beszél a csapat mellőzött sztárjával, Eden Hazard-al.

A 32 éves belga futballista a Chelsea-nél még a világ legjobbjai közé tartozott, ám mióta 2019-ben Madridba igazolt, jelentősen visszaesett a teljesítménye és ma már alig kap játéklehetőséget. Hazard nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretne ott lenni a pályán, hiányzik neki a játék, és úgy gondolja, Ancelotti szemében kevesebbet érdemel, mint más játékosok.

A Nemzeti Sport megírta, hogy a Liverpool elleni BL-nyolcaddöntős párharc visszavágója előtt az olasz tréner is megszólalt mellőzött játékosa helyzetéről.

Ez viszont a legtöbb esetben a személyiségünkből adódik, egyes emberekkel beszélgetve jobban érezzük magunkat, mint másokkal, de számomra nem ez a legfontosabb dolog. Még ha nem is beszélünk sokat egymással, és nem játszik a meccseken, tisztel engem, ez pedig kölcsönös, én is tisztelem őt, és nagyra értékelem a hozzáállását. Ha nem játszik, az azért van, mert a posztján nagy a konkurencia: ott van például Vinícius, aki rendkívül eredményesen futballozik" - nyilatkozta Ancelotti.

Hazard már három hónapja nem lépett pályára a Realban,

a mostani idényben három La Liga-meccsen, három Bajnokok Ligája-mérkőzésen, valamint egy Spanyol Kupa-találkozón kapott szerepet. A belga játékos a szezonban csak a BL-ben volt eredményes, a csoportkörben egy gólig és egy gólpasszig jutott.