Továbbra sem tudják eladni a Manchester Unitedet

BRITAIN-MAN U-TAKE OVER 4 Horizontal
Machester United fans express their displeasure at Old Trafford in Manchester, 12 May, 2005, after US tycoon Malcolm Glazer made formal cash takeover offer for the world's richest football club. A statement released by Glazer's bankers said he would make a 300 pence-per-share cash offer to United shareholders, valuing the world-famous club at 790.3 million pounds (1.16 billion euros, 1.47 billion dollars). AFP PHOTO/MARTYN HARRISON (Photo by MARTYN HARRISON / AFP)
Vágólapra másolva!
Péntekig kitolták a vételi határidőt a Manchester United labdarúgóklub tulajdonosai.

A Glazer család november óta "árulja" az egyesületet, és az eredeti határidő szerdán lejárt, de az amerikai csoport kétnapos hosszabbítás mellett döntött. A két legnagyobb érdeklődő Sir Jim Ratcliffe brit milliárdos, az Ineos vegyipari cégcsoport hetvenéves főnöke, valamint a katari emír testvére, Jasszim bin Hamad al-Thani.

A Gazer-család továbbra sem tudta eladni a Manchester Unitedet, pedig a szurkolók csak erre várnak Forrás: AFP/Martyn Harrison

A hírek szerint mindkét vevőjelölt ötmilliárd font körüli összeget kínál az MU-ért a Glazer családnak, amely 2005-ben 750 millió fontért szerezte meg a klubot. Az amerikai família azonban - amely nem örvend nagy népszerűségnek a szurkolók körében - állítólag legalább hatmilliárd fontot szeretne kapni a húszszoros angol bajnok egyesületért.