Vágólapra másolva!
Csütörtök este a Puskás Arénában a magyar labdarúgó-válogatott 1-0-ra legyőzte az észt csapatot, amely Marco Rossi szövetségi kapitány ötvenedik találkozója volt. A találkozó után az első félidőben lesgólt szerző Bolla Bendegúz, és a győztes gólt fejelő Ádám Martin nyilatkozott az M4 sport kamerája előtt.

„Nagyon boldog voltam, majd nagyon csalódott. Sokat dolgoztam már azért is, hogy egyáltalán a kezdőben lehessek.

Aztán érvénytelenítették a gólomat, ami miatt nyilván kicsit el voltam keseredve, de az a fontos, hogy nyertünk. Vissza fogjuk nézni és kielemezzük a mérkőzést, de úgy gondolom, hogy összességében jól nézett ki és pozitív eredménnyel vághatunk neki a hétfői meccsnek.

Mélységi beindulásokra alapoztunk, helyenként be is vált, majd meglátjuk, hogy a bolgárok ellen is ez lesz-e a taktika. A második félidőben kevesebbet tudtuk megtartani a labdát, éreztem, hogy én is kevesebbet kaptam, de nincs ezzel semmi gond" – értékelt a meccs után Bolla Bendegúz.

Bolla Bendegúz öröme mielőtt elvették a gólját Fotó: Polyák Attila - Origo

„Vártan már ezt a gólt nagyon, sokat dolgoztam érte.

Kalmár Zsoltnak volt egy jó kis lövése, amikor elrúgta, már éreztem, hogy hegyeznem kell a fejemet. Remélem, lesz még folytatása. Éreztem, hogy nem volt les, mert belógott egy védő, úgyhogy nem izgultam.

– mondta Ádám Martin, aki 11. válogatott mérkőzésén szerezte meg első gólját a nemzeti csapatban.

Ádám Martin megszerezte első gólját a magyar válogatottban Fotó: Polyák Attila - Origo

A nemzeti együttes hétfőn már Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen fogadja a bolgár csapatot. A találkozó 20.45-kor kezdődik a Puskás Arénában.