Ronaldo nem lőtt gólt, de megint hisztizett egy nagyot - videó

Horizontal
Nassr's Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) reacts during the King Cup quarter-final football match between al-Nassr and Abha at Mrsool Park Stadium in Riyadh on March 14, 2023. (Photo by Fayez NURELDINE / AFP)
Vágólapra másolva!
A szaúdi labdarúgó Király-kupában a Cristiano Ronaldóval felálló al-Nasszr hazai pályán 3-1-re legyőzte az Abha csapatát. Az ötszörös aranylabdás támadó 87. percet játszott a meccsen, gólt ezúttal nem sikerült lőnie, viszont az első félidő végén bemutatott egy látványos hisztizést, ami után sárga lapot kapott.

Az első félidőben Ronaldo csapata már kétgólos előnyt harcolt ki. Az ötszörös aranylabdás a félidő hosszabbításának harmadik percében egy labdaszerzés után megindult volna a félpályán túlról egy kontratámadással, a játékvezető azonban a sípja fújt, és lefújta a játékrészt.

Ezt követően Ronaldo elkezdett hisztizni, majd fogta a labdát és dühösen jó messzire elrúgta, amiért sárga lapot kapott.

A 38 éves támadó december végén igazolt a szaúdi al-Nasszr csapatához, amelyben január 22-én mutatkozott be. Az első két januári meccsén még nem lőtt gólt, februárban azonban négy meccs nyolc gólt lőtt, mellette pedig két gólpasszt is kiosztott, így megválasztották a hónap játékosának.

Márciusban Ronaldo eddig három meccsen lépett pályára, gólt azonban még nem sikerült lőnie.