Vágólapra másolva!
A Liverpool szerdán a West Ham United csapatához látogat az angol labdarúgó-bajokság 33. fordulójában, a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón pedig a Jürgen Klopp meglehetősen vicces kedvében volt.

A szezont gyengén kezdő Liverpoolnál még nem mondtak le valamelyik európai kupahely megszerzéséről, ehhez pedig a West Ham United otthonában tenne újabb lépést. A londoniak ugyancsak pocsékul kezdték az idényt, ugyanakkor a kiesés ellen folytatott küzdelemben ismét magukra találtak, hiszen minden sorozatot figyelembe véve már öt meccs óta veretlenek, ráadásul az Európai Konferencialiga elődöntőjébe is bejutottak.

Jürgen Klopp nem szeretné, ha David Moyest kirúgnák Forrás: AFP/Nigel Roddis

A hétközi meccs előtti sajtótájékoztatón a Vörösök menedzsere, Jürgen Klopp méltatta a 60. születésnapját ünneplő kollégáját, David Moyest, és azzal viccelődött, hogy elborzadt volna, ha a szezon elején menesztették volna a skót edzőt, mivel akkor jelenleg ő lenne a Premier League legidősebb menedzsere.

- viccelődött az 55 éves német tréner, aki ezt követően a születésnapos edzőt dicsérte.

"David egy szuper edző. Lassan hét éve ismerem már, kiváló kolléga, aki hihetetlen munkát végez. Emellett a pályán kívül is igazán kedves ember. Párszor találkoztam már vele egy sörre meccs után. Szeretem, hogy mindig megtalálja azt, ami őt topedzővé teszi. Lehet, hogy pár éve nem működött ez a Manchester Unitednél, de a futball történetének egyik legnehezebb feladatát kapta Sir Alex Ferguson távozása után" – mondta Klopp.