Vágólapra másolva!
Botrányosan ért véget a BKV Előre és a Kisvárda II harmadosztályú találkozója: a hazaiak három játékosát és vezetőedzőjét is kiállította a játékvezető, akit a lefújást követően a számonkérésen túl fizikai atrociáts is érhetett az öltözőfolyosón. A korábbi ferencvárosi játékos, Busai Attila a hírek szerint megütötte és lefejelte Büki Gábor játékvezetőt. 

Az NB III. Keleti csoportjának vasárnapi mérkőzése alaposan felborzolta a kedélyeket - írja az M4 Sport. Alighogy kezdetét vette a második félidő, „Kubó Gábor kapott azonnali piros lapot (...), majd az 58. percben Girán Máté kapta meg a második sárga lapját, így neki is idő előtt kellett elhagynia a játékteret. És itt még nem volt vége" – áll a bkvelore.hu meccstudósításában.

A 70. percben aztán a korábbi ferencvárosi Albert Flórián vezetőedzőt is kispad elhagyására kényszerült, rövidesen pedig egy másik exfradista, Busai Attila is a kiállítás sorsára jutott. Busait akár azonnal le lehetett volna küldeni a pályáról,

a második sárgával büntetett játékos kíméletlenül csúszott rá a vendégek kapusára.

(A kiállítások 2:22-nél, 2:32-nél és 3:43-nál láthatók:)

Egészen a hosszabbításig a BKV Előre nyolc emberrel is vezetett: az egyébként büntetőt is hibázó várdai tartalékcsapat

a 91. és a 92. percben elért gólokkal azonban fordított, ami valószínűleg nem csitította a kedélyeket.

A Kisvárda honlapján nem is hallgatták el, hogy

„a meccs durva jelenetekkel ért véget, a játékvezetőt is bántalmazták a feldühödött hazai játékosok közül, az ügynek bizonyára folytatása lesz".

Állítólag Busai is részt vett az önbíráskodásban. Az Előre beszámolója ezt az utózöngét nem említi, azt viszont igen, hogy

a 25 éves Büki sporttárs „folyamatosan provokálta a hazai játékosokat beszólásaival, kritizálta őket játékuk miatt".

A Nemzeti Sport információi szerint

Busai Attila megütötte és lefejelte Büki Gábor játékvezetőt. Az eset után nem sokkal viszont Busai bement a játékvezetői öltözőbe és elnézést kért a bírótól.

A BKV Előre jelenleg vizsgálja az esetet és Mátyás Tibor szakosztályelnök a lap megkeresésére közölte, amelyik játékos viselkedésével, cselekedetével árt az egyesület jó hírnevének, attól megválnak.

Busai Attila nem bírt az indulataival Forrás: kisvardafc.hu

„A BKV Előre vezetősége elhatárolódik minden olyan cselekedettől, ami nem a sportpályára való. Az esetet kivizsgáljuk, és

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága l

egkorábban mai ülésén hozhat határozatot a kiállított játékosokkal és a történtekkel kapcsolatban.

Büki az ősszel a Paks II-ben játszó Böde Dániellel is összetűzésbe került, az OTP Bank Ligába visszahívott csatárnak ötmeccses eltiltásába került a kirohanása.