Megalázta a Manchester United sztárját a csapat korábbi focistája

fbl Horizontal
Manchester United's Argentinian defender Marcos Rojo (L) and Manchester United's English defender Harry Maguire (R) warm up ahead of the UEFA Europa League Group L football match between Manchester United and Partizan Belgrade at Old Trafford in Manchester, north west England, on November 7, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United korábbi játékosa, Marcos Rojo szerint Ole Gunnar Solskjaer edzősködése idején a gyakran hibát hibára halmozó Harry Maguire-nek azért kellett mindenáron játszánia, mert a klub rengeteget fizetett érte.

A 33 éves argentin védő sosem tudott meghatározó ember és stabil kezdőjátékos lenni a Unitedben, és 2021 februárjában a Boca Juniors csapatához igazolt. Rojo a 2019/2020-as idényben csak egy alkalommal került be a kezdőbe Solskjaer edzősködése idején, aminek az volt a legfőbb oka, hogy Maguire-ért 80 millió fontot fizetett az angol szárcsapat.

Az argentin focista nemrég elárulta, hogy dühös volt a norvég edzőre, és egyszer bement az irodájába, azzal fenyegetőzve, hogy másik csapatba igazol, ha nem kap rendszeres játéklehetőséget. Rojo szerint hatalmas edzői hiba volt, hogy mindig a pocsék formában lévő Maguire került be a kezdőbe, de

Solskjaer azt válaszolta neki, hogy az angol válogatott hátvédet muszáj betennie a csapatba, mert nagyon sokba került.

Marcos Rojo nem kedvelte Harry Maguire-t Forrás: AFP/Oli Scarff

Rojo aztán visszatért Argentínába, de most örül annak, hogy azóta világbajnok honfitársa, az Ajaxtól igazolt Lisandro Martinez kiszorította a kezdőcsapatból Maguire-t, akit a nyáron kinevezett Erik Ten Hag már kevesebbet játszat. A 30 éves angol védő az idei PL-szezonban 31 forduló alatt csak 13 bajnokin kapott lehetőséget a holland trénertől.

Forrás