Vágólapra másolva!
Sajtóinformációk szerint a Tottenham Hotspur elnöke nem szeretné, ha Harry Kane a rivális Manchester Unitedbe igazolna a nyáron, ezért a klub felajánlotta sztárfocistáját a Real Madridnak.

Kane szerződése a jövő nyáron jár le, így a pocsék szezont záró Tottenham vélhetően a nyáron eladja az angol válogatott gólrekordere, megelőzve, hogy ingyen távozzon a kontraktusa lejártával.
Eddig a Manchester United tűnt befutónak a csatárért folytatott versenyben, ám a hírek szerint a Spurs elnöke, Daniel Levy nem szeretné, ha Premier League-beli riválisnál kötne ki a csapat legjobbja.

Harry Kane elhagyhatja a nyáron a Tottenhamet Forrás: AFP/Glyn Kirk

A Cadena Ser spanyol rádió beszámolója szerint Levy felajánlotta a Real Madridnak Kane játékjogát, és a hírek szerint némi pénz mellett az üzlet részét képezheti a spanyol sztárcsapatnál hányattatott sorsú Eden Hazard is.

A belga játékos korábban szép sikereket ért el Angliában, 352 meccsen 110 gólt és 92 gólpasszt jegyzett, bajnoki címet és Európa Liga-győzelmet ünnepelt a Chelsea futballistájaként. Hazard, aki 2019-ben 100 millió euróért igazolt a Realhoz, vélhetően hajlandó lenne visszatérni a PL-be, miután négy feledhető évet töltött Spanyolországban. A királyi gárda még nem adott végleges választ, a hírek szerint jelenleg fontolóra vették a londoniak ajánlatát.