Botrány: az öltözőbe kellett menekülniük a Barcelona játékosainak a feldühödött szurkolók elől - videó

fbl Horizontal
Espanyol fans react invading the pitch to Barcelona's victory after the Spanish league football match between RCD Espanyol and FC Barcelona at the RCDE Stadium in Cornella de Llobregat on May 14, 2023. Barcelona won Spain's La Liga for the first time since 2019 by thrashing Espanyol 4-2 today, wrestling the title from rivals Real Madrid. The Catalan giants clinched their 27th Spanish championship with an emphatic derby victory, with Robert Lewandowski scoring twice, alongside Alejandro Balde and Jules Kounde's goals. (Photo by Lluis GENE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Barcelona 4-2-re nyert a városi rivális Espanyol otthonában, ezzel pedig 2019 után lett újra bajnok a Xavi vezette csapat. A meccs botrányos véget ért, ugyanis a lefújás után menekülnie kellett a Barcelona focistáinak.

A lefújás után szinte azonnal a pályára rohantak az Espanyol drukkerei, akik elől az öltözőbe rohantak a Barcelona focistái.

A feldühödött szurkolók elől rendezők és rohamrendőrök állták el az utat, de ez sem volt elég, többen megdobálták a rendőröket és törtek-zúztak a pálya környékén és a lelátón.

A hazai drukkerek közü többen táblákat, kordonokat dobáltak.