Első gyerekét várja a Manchester United 18 éves csodatinije

775941965 fbl Horizontal
Manchester United's Argentinian midfielder Alejandro Garnacho celebrates after scoring his team second goal during the English FA Cup fifth round football match between Manchester United and West Ham at Old Trafford in Manchester, north west England, on March 1, 2023. (Photo by Lindsey Parnaby / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Manchester United 18 éves játékosa, Alejandro Garnacho a közösségi oldalán jelentette be, hogy hamarosan apai örömök elé néz.

Eseménydús hét áll az argentin futballista mögött, ugyanis a napokban hosszabbította meg szerződését a Manchester Uniteddel, most pedig újabb örömhírt jelentett be. A tehetséges szélső az Instagram-oldalán számolt be róla, hogy barátnője, Eva Garcia várandós. A bejegyzésből az is kiderült, hogy a fiatal pár kisfiút vár, aki majd az Enzo nevet fogja kapni.

Gyereke lesz a Manchester United fiatal focistájának Forrás: AFP/Lindsey Parnaby

"Ahol az élet kezdődik, és a szerelem soha nem ér véget...Szeretettel és izgatottsággal tölt el, hogy tervezhetjük már az érkezésed, és életünk végéig itt leszünk neked. Leírhatatlan az érzés, hogy együtt élhetjük át a legnagyobb álmunkat. Számoljuk vissza a napokat, apa és anya már most nagyon szeretnek téged, Enzo" – írta a fiatal futballista a közösségi oldalán.