Meccs közben gúnyolta ki ellenfele a Juventus méregdrága sztárigazolását - videó

Empoli FC v Juventus - Serie A NurPhoto General news May 22 2023 22th May 2023 Empoli v Juventus Italian Serie A Match Competition Horizontal SPORT
Liam Henderson of FC Empoli and Dusan Vlahovic of Juventus ,battle for the ball during the Italian Serie A football match between Empoli and Juventus ,on May 22, 2023 at the Carlo Castellani stadium in Empoli. (Photo by Andrea Martini/NurPhoto) (Photo by Andrea Martini / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A tízpontos levonással büntetett Juventus 4-1-re kikapott az Empoli otthonában a Serie A 36. fordulójában. A meccsen a hazaiak játékosa, Liam Henderson a torinói sztárcsapat szerb csatárán, Dusan Vlahovicon gúnyolódott.

Henderson és Vlahovic többször is összecsaptak a meccsen, és az egyik alkalommal a skót futballista a szerb csatár átigazolási árán gúnyolódott.

"Óóó, igen? 80 millió?" -

vetette oda az Empoli játékosa a Juve támadójának, akit tavaly januárban 80 millió euróért szerződtetett a torinói klub a Fiorentinától.

A megalázó vereséget szenvedő Juventusban Vlahovic ezúttal nem szerzett gólt, és a 23 éves csatár rendre sok kritikát kap hullámzó teljesítménye miatt: mióta a klub játékosa, 63 meccsen csak 23 gólt lőtt az olasz sztárcsapatban. A hírek szerint nagy rá az esély, hogy a BL-indulásról minden bizonnyal lemaradó Juvét nyáron elhagyja Vlahovic, akit a Real Madriddal és a Manchester Uniteddel is gyakran hírbe hoznak.

Forrás