Vágólapra másolva!
Lovrencsics Gergő korábbi válogatott labdarúgó a közösségi oldalán számolt be róla, hogy szerződése lejártával távozik a nyáron a horvát élvonalbeli Hajduk Split csapatától.

A 34 éves magyar futballista 2021 nyarán szerződött a Hajdukba, zerződése június 30-án jár le, s mivel a felek nem hosszabbították meg a lejáró kontraktust, így távozik a szezon végén.

"Egy fejezet lezárult! Nagyszerű két évet töltöttem a Hajduk Splitben. Nagyon sok élménnyel és tapasztalattal gazdagodtam. Nagyszerű csapattársakkal játszhattam együtt, akikkel sikerült mind a két évben megnyernünk a kupát. Szeretnék köszönetet mondani a Klubnak, csapattársaknak, stábtagoknak és nem utolsó sorban a szurkolóknak ezért a csodálatos időszakért! Sok sikert kívánok a továbbikban és remélem eléritek a céljaitokat. Még találkozunk a jövőben, abban biztos vagyok. Hajduk Zivi Vjecno!" - írta az Instagram-oldalán a magyar válogatottól 2021-ben visszavonult játékos.

Lovrencsics Gergő távozik a Hajdik Splittől Forrás: Twitter/Hajduk Split

A 44-szeres válogatott Lovrencsics 48 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Hajdukban, egy gólt szerzett, két bajnoki ezüstérem mellett kétszer nyerte meg a Horvát Kupát a Hajduk Splittel.