Nem bírnak leállni a Manchester City focistái, újabb őrült bulizásra készülnek

TOPSHOTS Horizontal FOOTBALL CHAMPIONS LEAGUE FINAL PARADE JOY TEAM ALCOHOLIC DRINK DRINKING
Manchester City's English midfielder Kalvin Phillips (C) pours alcohol in the mouth of Manchester City's English midfielder Jack Grealish (L) as they celebrate on stage following an open-top bus victory parade for their European Cup, FA Cup and Premier League victories, in Manchester, northern England on June 12, 2023. Manchester City tasted Champions League glory at last on Saturday as a second-half Rodri strike gave the favourites a 1-0 victory over Inter Milan in a tense final, allowing Pep Guardiola's side to complete a remarkable treble. Having already claimed a fifth Premier League title in six seasons, and added the FA Cup, City are the first English club to win such a treble since Manchester United in 1999. (Photo by Oli SCARFF / AFP)
Vágólapra másolva!
A Bajnokok Ligája-győzelem után napokig önfeledten ünnepeltek a Manchester City labdarúgócsapatának tagjai, és a hírek szerint ez még csak a kezdet volt: a focistáknak hamarosan olyan luxusban lehet részük, amiről eddig ők is csak álmodtak.

A klubtulajdonos, Mansour bin Zayed al-Nahyan sejk, tavaly vett egy 160 méter hosszú hajót, amely 40 kabinnal, úszómedencével, szaunával, konditeremmel és masszázsszobával is rendelkezik, és 48 főt képes elszállásolni.

A csapat színe miatt a 'Blue', azaz a 'Kék' nevet viselő luxusjachtot a Manchester City játékosainak még nem volt lehetőségük kipróbálni, de a hírek szerint többen nagyon vágynak rá – különösen a BL-siker után a legaktívabban ünneplő Jack Grealish.

Jack Grealish (balra) decemberben ismét jól szórakozhat, ha a klubtulajdonos megengedi a jacht használatát Forrás: AFP/Oli Scarff

Ám úgy tűnik, a lehetőség decemberben az ölükbe hullhat. A City ugyanis részt vehet a december 12. és 22. között megrendezésre kerülő klubvilágbajnokságon Szaúd-Arábiában, amely viszonylag közel van Abu-Dzabi partjaihoz, ahol a luxusjachtot kikötve tárolja a klubtulajdonos.

Amennyiben a sejk rábólint, úgy valószínűleg decemberben meglesz az esélye egy újabb bulira a City játékosainak, pláne ha a klubvilágbajnoki trófeát is sikerül megnyernie a csapatnak.

Forrás