"Azt hittem, meghalok": megrázó vallomást tett a Juventus sztárfocistája

Juventus v Sporting CP: Quarterfinal First Leg - UEFA Europa League Juventus v Sporting CP: Quarterfinal First Leg - UEFA Europa Lea juventus allianz stadium turin SPO juve Wojciech Szczesny Horizontal EUROPA LEAGUE
Wojciech Szczesny (Juventus) leaves the pitch after suffering an injury during the UEFA Europa League quarterfinal first leg match between Juventus and Sporting CP at Allianz Stadium on April 13, 2023 in Turin, Italy. (Photo by Alberto Gandolfo/NurPhoto) (Photo by Alberto Gandolfo / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Juventus lengyel válogatott kapusának, Wojciech Szczesny-nek a Sporting Lisszabon elleni áprilisi Európa-liga-meccsen halálközeli élményben volt része.

A Sporting elleni negyeddöntős párharc első meccsén, az első félidő hajrájában 0-0-s állásnál egy portugál helyzetet követően a Juventus kapusa a mellkasához kapott, kicsit masszírozta, majd a csapattársai jelezték, hogy nincs jól. Azonnal érkeztek a Juve orvosai, és Juan Cuadrado, a csapat kolumbiai focistája mutatta a kispad felé, hogy cserére lesz szükség. Percekkel később a lengyel válogatott kapus a saját lábán, de könnyek között hagyta el a pályát, a helyére pedig Mattia Perin állt be. Szczesny nemrég elmondta, miként zajlottak le benne a történtek.

nyilatkozta a 33 éves labdarúgó.

A lengyel kapust a lecserélése után kórházba szállították, ahol alaposan kivizsgálták. Szerencsére nem lett komolyabb baj, és a portugál csapat elleni visszavágón már újra a kapuba állhatott, ám a mai napig nem tudja, mi történhetett vele akkor.

"A mai napig nem tudjuk az okát, hogy miért történt ez meg velem azon a meccsen. Lehetséges, hogy hát- vagy gereincprobléma okozhatta" - mondta Szczesny.

Forrás