Ezeket a világsztárokat akarja leigazolni a Real Madrid

fbl Horizontal
England's defender #05 John Stones (L), England's forward #09 Harry Kane (2nd L), England's midfielder #22 Jude Bellingham (2nd R) and England's defender #16 Conor Coady (R) celebrate after England won the Qatar 2022 World Cup Group B football match between Wales and England at the Ahmad Bin Ali Stadium in Al-Rayyan, west of Doha on November 29, 2022. (Photo by Ina Fassbender / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid idén nyáron várhatóan sztárfutballistákkal fogja megerősíteni a játékoskeretét. A hírek szerint két angol válogatott klasszis, Harry Kane és Jude Bellingham is a spanyol fővárosba költözik majd.

A The Athletic információi szerint a Real olasz edzője, Carlo Ancelotti Florentino Perez klubelnökkel és Jose Angel Sanchez általános igazgatóval a lehetséges nyári érkezőkről és a csapat újjáépítéséről folytatott szakmai beszélgetést.

A hírek szerint a 63 éves tréner két angol válogatott sztárral, Harry Kane-nel és Jude Bellinghammel szeretné megerősíteni az együttest.

A Tottenham csatárát - akinek 2024 nyarán jár le a szerződése - a Manchester United elől happolhatja el a Real, ahol még kérdéses lehet Karim Benzema jövője. A francia csatár távozásáról az utóbbi időben több hír is megjelent, egyes források szerint Szaúd-Arábiában folytathatja karrierjét az aranylabdás támadó. Ancelotti is megszólalt a játékosáról, és szerinte Benzema egyelőre nem megy sehová.

fogalmazott az olasz tréner.