Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta a középső védő Hegedűs Jánost, aki a napokban szerződést bontott az élvonalból kieső Vasas csapatával.

Az utánpótlás-válogatott védő 2020 nyarán szerződött a Puskás Akadémiától a DVTK együtteséhez, ahol nem sokkal később csapatkapitány is lett. Hegedűs aztán tavaly decemberben nagy reményekkel érkezett az akkor még NB I-es Vasashoz, de fél év alatt mindössze öt tétmeccs jutott neki. Pályafutása során eddig összesen 84 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, a legemlékezetesebb gólját még a felcsútiak játékosaként lőtte a Fradi ellen, amikor 60 méterről talált be Dibusz Dénes kapujába.

"Rögtön azzal kezdeném, hogy hatalmas megtiszteltetés volt a klub megkeresése. A Paks hosszú évek óta folyamatosan, a kezdetektől csak magyar játékosokkal, stabilan az első osztályban szerepel, ami nagyon pozitív. Több játékossal is beszéltem, legfőképpen Bertus Lalival, és mindenki kizárólag jó véleménnyel volt a paksi légkörről. Bízom a sikeres következő szezonban, amiért én is minden tőlem telhetőt megteszek majd. Szeretem, ha van rajtam teher, Bognár György vezetőedzőnk fociról alkotott filozófiájával pedig teljes mértékben azonosulni tudok" – nyilatkozta a 26 éves védő, miután hároméves szerződést kötött a tolnai klubbal.

Mindent egy helyen az Eb-ről