Két meccsig bírta idegekkel a Manchester United új sztárigazolása - videó

Football: Preseason friendly, Manchester United v Dortmund fbl Horizontal
Manchester United's goalkeeper Andre Onana yells at teammates after saving the ball during a pre-season friendly football match between Manchester United FC and Borussia Dortmund at the Allegiant Stadium in Las Vegas, Nevada, on July 30, 2023. (Photo by Patrick T. Fallon / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol Manchester United labdarúgócsapata az Egyesült Államokban megrendezett felkészülési mérkőzésen 3-2-es vereséget szenvedett a német Borussia Dortmundtól. Az angoloknál csereként pályára lépő kapus, André Onana egy dortmundi helyzet után leüvöltötte a védője, Harry Maguire fejét, majd utólag megmagyarázta a kifakadását.

A Manchester Unitedhez frissen igazolt Onana a Real Madrid elleni találkozó (0-2) után másodjára lépett pályára a klub színeiben, és a második játékrészben beállva ezúttal sem úszta meg kapott gól nélkül: a 71. percben Youssoufa Moukoko lőtte a Dortmund győztes gólját.

Ám könnyedén lőhetett volna egy negyediket is a német klub, miután a csapatkapitányi karszalagtól megfosztott Harry Maguire egy nagyon rossz passzal helyzetbe hozta a dortmundiakat, és a támadás végén Sebastien Haller lövését bravúrral kellett védenie Onanának, hogy aztán Karim Adeyemi mellé lője a labdát.

A kameruni kapus a kimaradt ziccer után azonnal felpattant, majd üvöltve nekirontott a csapat színeiben már 175 tétmeccsen pályára lépő angol válogatott hátvédnek.

@utd.devilz_ Ladies & Gentlemen, We’ve Found Our Number 1 | #onana#mufc#passion#fyp♬ original sound - Utd Devilz

A meccs után Onana megmutatta, hogy a kifakadása csak a meccs hevében történt, és a sokkal higgadtabb nyilatkozatában elárulta, hogy nagyra becsüli a csapattársait, köztük Maguire-t is. Ám a kapus hozzátette, hogy amikor a kapuban áll, akkor igenis sokat megkövetel mindenkitől a csapatnál, és szeretné, hogy ne hibázzanak a társak sem.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!