Nézze meg Szoboszlai Dominik elképesztő szabadrúgás-gólját

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool fbl Horizontal
Liverpool's Hungarian midfielder Dominik Szoboszlai (R) speaks with Liverpool's Scottish defender Andrew Robertson during the pre-season friendly football match between Karlsruhe SC and Liverpool FC in Karlsruhe, western Germany, on July 19, 2023. (Photo by Daniel ROLAND / AFP)
Vágólapra másolva!
A nemrég még sérüléssel bajlódó Szoboszlai Dominik is elutazott a Liverpoollal Szingapúrba, ahol Jürgen Klopp csapata a Leicester City és a Bayern München ellen lép majd pályára. A magyar válogatott középpályás remek formában van, amit egy hatalmas szabadrúgásgóllal bizonyított be az edzőtáborban.

Úgy tűnik, Szoboszlai sérülése már a múlté, hiszen a 22 éves középpályás is elutazott a csapattal a szingapúri edzőtáborba.

A magyar válogatott focista óriási szabadrúgásgólt lőtt az egyik edzésen, húsz méterről tökéletes mozdulattal csavarta a labdát a bal felső sarokba

- a jelenet a csapattársai tetszését is elnyerte.

Jürgen Klopp együttese a Leicester City és a Bayern München ellen lép majd pályára a távol-keleti országban, a Premier League első fordulójában pedig rangadót játszik, a Chelsea otthonában kezd augusztus 13-án.