Vágólapra másolva!
Lionel Messi két góllal és egy értékesített tizenegyessel segítette továbbjutáshoz az Inter Miami labdarúgócsapatát a házigazda FC Dallas elleni Ligák Kupája-nyolcaddöntőben. Az argentin focista a második gólja előtt nem akármilyen turpisságot követett el.

A rendes játékidő hajrájában, a 85. percben, 4-3-as hazai vezetésnél szabadrúgáshoz jutott az Inter Miami, és a labda mögé Lionel Messi állt.

Ám miután a játékvezető kijelölte az elvégzés helyét, amikor elfordult a sorfal igazítása végett,

Messi megfogta a labdát, és odébb helyezte azt. Majd ezt megismételte még négyszer,

így (mivel a játékvezető nem észlelte a történteket) összesen mintegy egy méterrel beljebbről végezhette el a szabadrúgást az argentin játékos – ezáltal sokkal jobb szögből tekerhette a labdát a kapuba.

@comtrax_chicafitbolivia#santacruzbolivia#messi#intermiami#deporte#futbol#leaguescup#dallas♬ Cena Engraçada e Inusitada - HarmonicoHCO

A hétszeres aranylabdás Messi ezzel a szabadrúgásgóllal négy tétmérkőzésen hét találatnál jár a floridai csapatban, majd a büntetőpárbajban is fontos gólt szerzett.

Az Inter Miami legközelebb a Ligák Kupája negyeddöntőjében lép pályára a Charlotte FC ellen, magyar idő szerint szombat hajnalban.