"Üljön le és fogja be a pofáját" - Szoboszlai Dominik dühöngő csapattársát szidják

Mohamed Salah, Jürgen Klopp, Liverpool
Jurgen Klopp, manager of Liverpool and Mohamed Salah during the pre-season friendly match between Bayern Munich and Liverpool at National Stadium on August 2, 2023 in Singapore. (Photo by Suhaimi Abdullah/NurPhoto) (Photo by Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
A Premier League első fordulójában a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool 1-1-es döntetlent ért el a Chelsea otthonában. A magyar válogatott középpályás végigjátszotta a meccset, a legnagyobb sztárt, Mohamed Salahot viszont lecserélte Jürgen Klopp. Az egyiptomi támadó dühöngve vette tudomásul a döntést, viselkedéséért aztán meg is kapta a kemény kritikát.

A 31 éves egyiptomi sztár az első félidőben gólpasszt adott, majd egy lesgólt is lőtt, amit a videóbíró elvett tőle. A második félidő hajrájában a Liverpool edzője, Jürgen Klopp lecserélte a klasszis játékost, aki nagyon dühösen reagált a német tréner döntésére.

Salah a kezén lévő csuklószorítót idegesen tépte le magáról, majd a földhöz vágta, aztán elviharzott Klopp mellett és szitkozódva ült le a kispadra.

Salahot lecserélte Klopp, Szoboszlai viszont végigjátszotta a Chelsea elleni meccset Forrás: AFP/Henry Nicholls

A Manchester United legendás ír középpályása, a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedő Roy Keane nem kímélte az egyiptomi sztárt, akinek a viselkedését felháborítónak tartja.

reagált Keane Salah látványos reakciójára.

Mióta a Premier League-ben futballozik, az egyiptomi csatárral először fordult elő, hogy nem szerzett gólt a nyitófordulóban. Az esetről Klopp is megszólalt.

Stabilitásra és friss emberekre volt szükségünk, mert a meccs nagyon intenzív volt mindenki számára. Csak ennyit tudok róla mondani, a reakciója teljesen rendben volt" - indokolta döntését a Liverpool edzője.