Döbbenetes potyagólja után a Manchester United új sztárkapusán gúnyolódnak

André Onana, Manchester United
Lens' French forward Florian Sotoca scores past Manchester United's Cameroonian goalkeeper Andre Onana the first goal of his team during the pre-season friendly football match between Manchester United and Lens at Old Trafford stadium, in Manchester, on August 5, 2023. (Photo by Darren STAPLES / AFP)
Vágólapra másolva!
A Manchester United felkészülési mérkőzésen 3-1-re legyőzte a Lens csapatát, ám a francia együttes egy félpályás góllal szerzett vezetést, amiben alaposan benne volt az új sztárigazolás, André Onana. A szurkolók a közösségi médiában máris arról kommentelnek, hogy az angol sztárcsapatnak vissza kellene szereznie korábbi kapusát, a spanyol válogatott David De Geát.

12 éven át védett a Manchester United csapatában a spanyol válogatott David De Gea, aki fantasztikus bravúrjainak köszönhetően éveken át a legbiztosabb pont volt az együttesben, ám az utóbbi két szezonban hibát hibára halmozott. Utódja az Intertől érkezett kameruni André Onana lett, aki nemrég igazolt az Old Traffordra, de a Lens elleni felkészülési meccsen máris egy hatalmas potyagóllal került a középpontba, és vált egyben a szurkolók célpontjává.

André Onana elképesztő potyagólt kapott a Lens ellen Forrás: AFP/Darren Staples

A mérkőzés után a közösségi médiában a United-drukkerek nem kímélték a több mint 50 millió euróért igazolt 27 éves kapust.

"Visszakaphatjuk az érte kapott pénzt és visszahozhatjuk De Geát?" -

posztolta gúnyosan az egyik kommentelő.

"A Lens éppen a félpályáról lőtt gólt Onana helyezkedése miatt. Hoppá!" - írta egy másik drukker.

jegyezte meg szarkasztikusan egy szurkoló.

Forrás