Máris a potyagólok miatt kirúgott elődjét másolja a Manchester United új sztárkapusa - videó

776010595 fbl Horizontal
Lens' French forward Florian Sotoca scores past Manchester United's Cameroonian goalkeeper Andre Onana the first goal of his team during the pre-season friendly football match between Manchester United and Lens at Old Trafford stadium, in Manchester, on August 5, 2023. (Photo by Darren STAPLES / AFP)
Vágólapra másolva!
Kis túlzással még alig ismeri a járást az Old Traffordon, de máris megkapta az első potyagólját a Manchester United új sztárkapusa, André Onana.

A tizenkét év után nem éppen a legszebb módon lapátra tett spanyol David De Gea tíz év, megannyi egyéni elismerés és számtalan földöntúli bravúr után az utolsó két évében leginkább megmagyarázhatatlan hibáival hívta fel magára a figyelmet, illetve vívta ki a MU-drukkerek haragját. A helyére érkezett az olasz Intertől a 27 éves André Onana, de mintha el lenne átkozva a kapus poszt az Old Traffordon.

Az egyébként valóban remek kameruni kapus a csapat első hazai felkészülési meccsén a 23. percben ugyanis a félpálya közeléből kapott gólt a Lens elleni találkozó 23. percében.

De ne legyünk igazságtalanok: Florian Sotoca lövése valóban mesteri volt, Onana pedig nem a gólvonalon kell, hogy álljon, amikor az ellenfél térfelén folyik a játék.