Meccs közben tudta meg a francia sztárcsapat focistája, hogy kirabolták a házát - videó

Olympique de Marseille v Bayer Leverkusen - Friendly Football,Marseille,Soccer Horizontal
MARSEILLE, FRANCE - AUGUST 02: Matteo Guendouzi of Olympique Marseille in action during the friendly match of Olympique Marseille against Bayer Leverkusen in stade Orange Velodrome in Marseille on August 02, 2023. Ibrahim Ezzat / Anadolu Agency (Photo by Ibrahim Ezzat / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Olympique Marseille futballistájának, Mattéo Guendouzinak nem sok öröme lehetett a Bayer Leverkusen elleni felkészülési mérkőzésen, ugyanis csapata 2-1-re kikapott, ráadásul a meccs alatt tudta meg, hogy kirabolták a házát, miközben felesége és gyermeke is otthon volt.

A Mirror információi szerint a Marseille 24 éves középpályása éppen a pályán tartózkodott, amikor az oldalvonal mellé hívták, hogy tudassák vele az incidenst. Felvétel is készült arról, amikor Guendouzi megtudta, hogy betörtek az otthonába, a megrémült játékos arckifejezésén pedig gyorsan úrrá lett a pánik, mivel a felesége és a gyermeke is otthon tartózkodtak.

A lap beszámolója szerint a rablók a hálószoba ablakán keresztül jutottak be a házba, és a futballista 200 ezer euró értékű Rolex óráján kívül mást nem vittek el, ugyanis a focista felesége megijesztette a betörőket, amikor felbukkant, ezért aztán elmenekültek, mire a rendőrök kiértek.