Döbbenet: 240 millió dollárt fizetnének a szaúdiak Szoboszlai Dominik csapattársáért

fbl Horizontal
Liverpool's Egyptian striker Mohamed Salah (C) reacts after missing a penalty during the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on April 9, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Nem, ilyen tényleg nincs. Szoboszlai Dominik csapattársáért, az egyiptomi Mohamed Szalahért bejelentkezett a szaúdi Al Ittihad csapata. A játékosnak 240 millió dolláros fizetést ígértek. A Liverpool közölte, hogy Szalah nem eladó. Kérdés, mit lép a játékos, s meddig tud kitartani Jürgen Klopp csapata?

A szenzációs hír csütörtökön járta be a világsajtót. Most mindenki azt találgatja, mit lép a Liverpool és mit lép Szalah?

A szaúdiak helyzetét nehezíti, hogy Szalah szerződéséből 2 év van hátra, az átigazolási időszak pedig szeptember 7-én zárul az arab országban.

A végső döntés a Liverpoolé, a klub nem akarja eladni a támadót, de egy forrás azt mondta a Sky Sports Newsnak, hogy Szalah szívesen meghallgatná, mi lenne a kínálat.

Hogy mi? A 240 millió dolláros fizetés.

Forrás