Felháborodtak a magyar válogatott ünneplésén a szerbek - videó

VARGA Barnabás; GUDELJ, Nemanja, Belgrád, Európa-bajnoki selejtező, G csoport, Szerbia - Magyarország, mérkőzés, belgrádi Rajko Mitic, Stadion, 2023. 09. 07.
Belgrád, 2023. szeptember 7. Varga Barnabás, a magyar (k), Nemanja Gudelj, a szerb válogatott játékosa (j) és Munuera Juan Martínez játékvezető a labdarúgó Európa-bajnoki selejtező G csoportjában játszott Szerbia - Magyarország mérkőzésen a belgrádi Rajko Mitic Stadionban 2023. szeptember 7-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A magyar labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva szenzációs győzelmet aratott a világsztárokkal felálló szerb csapat ellen a 2024-es Európa-bajnokság csütörtöki selejtezősorozatában. A szerbeknek nemcsak a vereség, hanem a magyarok meccs utáni ünneplése sem tetszett.

Az újabb sikerrel Marco Rossi csapata hatalmas lépést tett az Eb-re kijutás felé, így érthetően nagy volt az öröm a magyar válogatott öltözőjében, de ezt nem mindenki nézte jó szemmel, bár lehet, hogy egyszerűen csak savanyú volt a szőlő.

Az Informer nevezetű szerb portál ugyanis arról írt, hogy a magyar válogatott tagjai túlzásba estek, mivel olyan hangosan énekeltek, és hallgatták a mulatós zenét, hogy azt még az interjúzónában is lehetett hallani.

– írta a szerb lap.