Olaszországból igazolt csatárt az Újpest

FC Internazionale U19 v Crotone U19 - Coppa Italia Primavera Centro Sportivo Suning YDC Coppa Italia Crotone FC Internazionale Football Club Internazionale Milano Football Match Inter Milan Youth Sector Italia Milan Milano Primavera Primavera 1 TIM Primav
Oliver Jürgens of FC Internazionale during the Coppa Italia - Primavera TIM Cup match between FC Internazionale U19 and Crotone U19 at Suning Youth Development Centre on February 03, 2021 in Milan, Italy (Photo by Alessandro Bremec/NurPhoto) (Photo by Alessandro Bremec / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Újpest FC megvásárolta Oliver Jürgens játékjogát a Torinótól, az észt csatár a lila-fehéreknél folytatja a pályafutását.

A 20 éves támadó már pénteken átesett a szükséges orvosi vizsgálatokon, és aláírta szerződését – olvasható az az ujpestfc.hu oldalán.

A fiatal támadó 2019 augusztusában került hazájából, a Nomme Unitedből az olasz Hellas Verona utánpótlásába. Később a Roma, az Inter és a Torino ificsapataiban játszott, a 2020–21-es idényben, az U18-as olasz bajnokságban gólkirály lett az Internazionale színeiben.