Folytatódik az olasz fogadási botrány: lebukott a Juventus sztáredzője is

fbl Horizontal
Juventus' Italian coach Massimiliano Allegri reacts during the UEFA Europa League round of 32, first leg football match between Juventus FC and FC Nantes, on February 16, 2023 at the Juventus stadium in Turin. (Photo by Marco BERTORELLO / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus edzője, Massimiliano Allegri is belekeveredett az olasz fogadási botrányba. A hírek szerint a legendás olasz szakember kaszinókban játszott a COVID-19 világjárvány idején, és meccsekre is fogadhatott.

Az olasz Fabrizio Corona számos olyan futballistát leleplezett, akik fogadóirodákban rendszeresen játszottak. Most az olasz futball egyik sztáredzőjének, Massimiliano Allegrinek is fejfájást okozhat. Coronát ugyanis egy bennfentes tájékoztatta Allegri szerencsejáték-függőségéről, és

mindezt kaszinóban készült fényképekkel, videóval támasztotta alá

– közölte a Dailysports cikkére hivatkozva a Bors.

Massimiliano Allegri is fogadhatott meccsekre Forrás: AFP/Marco Bertorello

A hírek szerint a Juventus jelenlegi trénere nagy összegekben játszott a világjárvány idején, a beszámolók szerint

Allegri 3000 eurót adott egy barátjának, aki fogadásokat kötött neki a Serie B mérkőzéseire

– tette hozzá az allfootballapp.com.

Érdekesség, hogy 2019-ben a livornói gazdasági és pénzügyi rendőrség egyszer már nyomozást folytatott a szakvezető ellen. Allegri akkor kijelentette, nem vett részt illegális pénzkereskedelemben vagy -mosásban, de nem tagadta, hogy kaszinóban játszik.