Vágólapra másolva!
A Ferencváros egy 98. percben lőtt góllal 2-1-re győzött csütörtökön a szerb Csukaricski vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga ötödik fordulójában, így továbbra is a továbbjutást jelentő második helyen áll a csoportjában. A találkozó után Aleksandar Pesics, a Fradi győztes gólját lövő szerb támadó az M4 Sport kamerája előtt azt mondta, hogy ez nem az ő napja volt, mégis hős lett.

„Nehéz ezt elhinni, az utolsó másodpercben lőttem a gólt. A meccs előtt nem éreztem jól magam, de olyan vagyok, aki vár a lehetőségre és a szerencsére.

A legjobbat akartam megmutatni magamból a városomban. Ez ma nem az én napom volt, ilyen előfordul, de az utolsó pillanatban mégis lőttem egy gólt, úgyhogy már megérte ez a mai nap" – mondta a meccs után Aleksandar Pesics, aki az ötödik meccsén a harmadik gólját lőtte az Európa Konferencia-ligában.

Alekszandar Pesics rendkívül fontos gólt lőtt Forrás: MTI/Czeglédi Zsolt

A Ferencváros az utolsó fordulóban a listavezető és már továbbjutott olasz Fiorentinát fogadja. A magyar bajnok sikerrel csoportelsőként a nyolcaddöntőbe lépne, míg egy ponttal játszania kellene a 16 közé kerülésért az Európa-liga egyik csoportharmadikjával, vereség esetén pedig még kieshet.