Vágólapra másolva!
A Zalaegerszeg francia futballistáját, Yohan Croizet-t valószínűleg a barátnője TikTok-videója miatt zavarták el Újpestről. A 31 éves játékos jövője a ZTE-nél is veszélybe kerülhet, mert a klub új edzőjének, Márton Gábornak hamar elege lett a csapategységet bomlasztó, egyre gyengébben játszó focistából.

Barátnője véletlenül buktatta le az Újpest francia focistáját

A francia focista 2022 nyarán keresztszalag-szakadást szenvedett, így az őszi szezonban egyetlen meccsen sem léphetett pályára az előző idényben, a visszatérése után pedig fegyelmi problémák voltak vele. A futballista áprilisban megint azt állította, hogy megsérült, és rehabilitáció ürügyén külföldre utazott, ám a barátnője a TikTokon megosztott egy videót, amelyen együtt érkeztek meg Madeirára nyaralni, így Croizet lebukott - számolt be róla a Sportal.

Miközben az Újpest a bennmaradásért küzdött, a középpályás a gyógytorna helyett a napsütötte tengerparton szórakozott,

ez pedig végleg feldühítette Nebojsa Vignjevicset.

Yohan Croizet jövője a Zalaegerszeg csapatánál sincs biztonságban Forrás: fehervarfc.hu

A hír kapcsán később maga Croizet is megszólalt az esetről a közösségi médiában.

Croizet-t Zalegerszegről is kirúghatják

Croizet-t a botrányos eset után az Újpest második számú csapatához küldték, majd a nyáron Zalaegerszegre szerződött, ahol a gyengekezű Boér Gábor folyamatosan játszatta, az egyre borzalmasabb csapatban. A Zalaegerszeg visszaesése valószínűleg összefügésben van azzal is, hogy az előző edző mindent megengedett Croizet-nak. A kudarcok után viszont Boért elküldték, és visszatért a klubhoz a korábban már sikeres Márton Gábor.

A ZTE új edzője, Márton Gábor (balra) kirúghatja a csapattól a balhés játékost Forrás: ztefc.hu

A keménykezű Mártonnak hamar elege lett Croizet-ből, aki folyamatosan botrányokat csinál, egyre gyengébben játszik és a csapategységet is bomlasztja

és úgy tudjuk, nagy rá az esély, hogy kirúgják a francia játékost a csapatból.