A kinevetett Dárdai a meccs után nem tudott felhőtlenül örülni

Hertha BSC - FSV Mainz 05 Sports DFB Cup soccer Horizontal, Dárdai Pál
01 November 2023, Berlin: Soccer: DFB-Pokal, Hertha BSC - FSV Mainz 05, 2nd round, Olympiastadion, Hertha's coach Pal Dardai applauds towards his players at the end of the game. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or of the match in the form of sequence pictures and/or video-like photo series. (Photo by SOEREN STACHE / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
A Dárdai Pál által vezetett Hertha BSC a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában 0-0-s döntetlent játszott a Hansa Rostock otthonában.

A hétközi kupafordulóban meglepetésre az élvonalbeli Mainzot 3-0-ra legyőző berliniek futballoztak fölényben a mérkőzésen, de végül csak egy ponttal tudtak távozni Rostockból.

A vendégek trénere, a meccs előtti sajtótájékoztatón mindenkit jókedvre derítő Dárdai Pál három fia közül Márton végigjátszotta a találkozót, a sérüléssel bajlódó Palkó és Bence pedig nem volt a keretben.

A döntetlennel a Hansa ellépett az osztályozót érő 16. helyről, a Hertha pedig továbbra is a 12. helyen áll a másodosztályban.

Bundesliga 2., 12. forduló:
FC Hansa Rostock – Hertha BSC 0-0